• 29 September 2016

Bakker met Ster slaat editie over


Wageningen, 29 september 2016 – De editie 2016-2017 van Bakker met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke bakkers en patissiers bevordert, vindt geen doorgang. Ondanks het enthousiasme in de branche en de inspanningen van de organisatie haalt het aantal inschrijvingen dit jaar niet de kritische drempel die nodig is om de verkiezing goed te organiseren.


Sinds 2009 is Bakker met Ster een succesvolle spiegel voor ondernemende bakkers, die door feedback van professionals en publiek meer leren over hun sterke punten en verbeterpunten. Bij elke editie heeft de organisatie de methode van beoordeling vakkundig en uitvoerig aangescherpt in overleg met eerdere deelnemers. Deelnemers van alle edities en hun teams gaven aan veel baat te hebben bij de rapportages en adviezen. Sterwinnaars die hun titel goed uitdroegen, zagen dat beloond in hun omzet en de waardering van hun klanten.

Buigen over vervolgstappen
Ondanks deze successen heeft het bestuur van Bakker met Ster op basis van het aantal inschrijvingen moeten besluiten de editie 2016-2017 niet door te laten gaan. Als reden om niet deel te nemen noemen oud deelnemers bijvoorbeeld ‘we hebben de rapportage van afgelopen jaar nog niet voldoende kunnen implementeren’. Ook speelt mee dat er een te korte tijd ligt voor de aanvang van de editie 2016-2017. Voor het vervolg van Bakker met Ster gaat het bestuur samen met de verschillende partners in overleg over de te nemen stappen.

Twitter

Foto's

Sponsoren