Ambacht & Business

 

Voor de bakker zijn er meerdere initiatieven om de bakkerij naar een hoger niveau te tillen. Ambacht & Business is er daar een van. In dit gratis kennistraject doen bakkers kennis en inspiratie op doormiddel van workshops, trainingen en inspiratiesessies, om toe te passen in de eigen onderneming. Ambacht & Business is een initiatief van vier partners uit de bakkerijbranche: Bakkersvak, Bakkerswereld, NBA en Debic. De eerste editie van Ambacht & Business heeft plaatsgevonden in 2015 en was met meer dan 100 deelnemende bakkerijen een groot succes. Ook dit jaar vindt Ambacht & Business plaats. Inmiddels hebben 150 ondernemingen zich aangemeld voor deze tweede editie.Ambacht & Business biedt verschillende workshops en trainingen aan. De workshops en trainingen hebben in 2016 betrekking op de thema’s grondstoffen, ambachtelijk produceren, motiveren medewerkers en social media.

Deelnemen
Helaas is de inschrijfperiode voor Ambacht & Business 2016 reeds gesloten en zijn de workshops en trainingen al van start gegaan.
Houdt www.ambachtenbusiness.nl in de gaten voor al het laatste nieuws over dit mooie initiatief door en voor de Nederlandse ambachtelijke bakkerijbranche! En wellicht doet u in 2017 mee?

Sponsoren