• 04 Augustus 2015

Nieuwsbrief 4 augustus 2015

 

Inschrijving Bakker met Ster 2015-2016 geopend!


Een (banket)bakker of patissier met ster bent u niet zomaar. Sterren zijn weggelegd voor ambachtelijke bakkersbedrijven die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van kwaliteit, organisatie, service en klantgerichtheid. Behoort u tot die bedrijven? Schrijf u dan nu in! Inschrijven voor Bakker met Ster 2015-2016 is mogelijk tot en met 31 augustus aanstaande.

Vernieuwde opzet
De zevende editie van Bakker met Ster kent een vernieuwde opzet. Er is geen voorronde meer en dus ook geen finaleronde. Dat betekent dat er in deze verkiezing geen afvallers zijn. Iedereen die zich inschrijft, kan het gehele traject doorlopen en optimaal rendement behalen. Een tussentijdse rapportage zorgt voor kansen om tijdig bij te sturen. Lees hier alles over de nieuwste editie van Bakker met Ster en schrijf u voor eind augustus nog in!

‘Onmisbare aanloop naar succes’
Bakker met Ster heeft de handen ineen geslagen met de organisatie van het traject ‘Ambacht & Business’. Een vijftal grote partijen uit de bakkerijbranche (FrieslandCampina, Bakkersvak, NBA, Stichting Ambachtelijke Bakkerij en Bakkerswereld) heeft zich ten doel gesteld om de ambachtelijke bakkerij naar een hoger niveau te tillen. Dit gaat gebeuren door informatieve en leerzame workshops, trainingen en inspiratiesessies voor de ondernemer, zijn of haar partner én hun medewerkers. 

Op maandag 7 september vindt in Wageningen op het FrieslandCampina Innovation Centre een kick-off bijeenkomst plaats, waar het volledige programma van Ambacht & Business aan de branche wordt gepresenteerd. Schrijf u nu alvast in voor deze bijeenkomst. Deelnemers aan Bakker met Ster krijgen voorrang bij het inschrijven op de aangeboden gratis workshops en inspiratiesessies. Dat betekent dat zij al tijdens het traject hun kansen op sterren kunnen vergroten. De samenwerking tussen Bakker met Ster en Ambacht & Business is een onmisbare aanloop naar succes voor iedere ondernemer.

Waarom inschrijven?
Deelnemen aan Bakker met Ster 2015-2016 biedt u vele voordelen.

  • U ontvangt een 360-gradenanalyse van uw complete bedrijf.  
  • U ontvangt tweemaal een uitgebreide rapportage met alle aandachtspunten op een rij.
  • U onderscheidt zich van uw collega’s door een, twee of drie sterren te behalen.
  • U trekt uw personeel mee in het streven een perfect bedrijf te worden.
  • U krijgt voorrang bij de inschrijving op workshops en inspiratiesessies van het traject Ambacht & Business.
  • Collega’s die in het verleden sterren behaalden, hebben vrijwel zonder uitzondering hun omzet zien groeien.
  • U betrekt uw klanten bij uw bedrijf en de mogelijke verbeterpunten.
  • U krijgt uitstekend inzicht in uw sterke punten en uw verbeterpunten.

Twitter

Foto's

Sponsoren